Otthoni használatra

A Naturys lakossági (otthoni) biokozmetikai termékcsalád termékei felhasználhatóak önállóan, kezelésbe építve, illetve a kozmetikai kezelés hatásfokát javítva otthoni, mindennapos használatra. A Naturys lakossági (otthoni) termékek magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, emellett vivőanyagot (plantoszómát) is tartalmaznak, mely garantálja a ha...

A Naturys lakossági (otthoni) biokozmetikai termékcsalád termékei felhasználhatóak önállóan, kezelésbe építve, illetve a kozmetikai kezelés hatásfokát javítva otthoni, mindennapos használatra. A Naturys lakossági (otthoni) termékek magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, emellett vivőanyagot (plantoszómát) is tartalmaznak, mely garantálja a hatóanyagok mélyebbre jutását. Ezenkívül a hatóanyagok folyadékkristály emulzióba vannak zárva, így garantált a folyamatos és hosszan tartó hatás. Nem tartalmaznak semmilyen vegyi- és irritáló anyagot. A Naturys lakossági (otthoni) biokozmetikai termékek szakemberektől vásárolhatóak meg, akik pontosan tudják, hogy mit ajánljanak a vendégeik számára.

Mitől jobbak a kozmetikusnál kapható (azaz professzionális) otthoni használatra szánt biokozmetikumok?

 • Magas koncentráció: A professzionális termékek magasabb koncentrációban tartalmaznak hatóanyagokat az adott probléma megoldására. Így az eredmény hatékonyabb lesz rövidebb idő alatt.
 • Szinergizmus: A kozmetikai szalonban használt és az otthoni termékek felerősítik egymás hatását.
 • Megfelelő képzettség: Azért is különösen hatékonyak a kozmetikusok készítményei, mert a professzionális kozmetikumokat kizárólag képzett szakemberek alkalmazhatják. A megszerzett tudást felhasználva betartják a technikai előírásokat, hogy a készítmények a leghatékonyabbak legyenek. A kozmetikus tehát kezelésekkel, termékekkel, de elsősorban tanácsokkal lát el, hogy minél tovább meg tudd őrizni bőröd egészségét! Ne dőlj be a sokat ígérő reklámoknak! Kérd kozmetikusod véleményét és tanácsát!
bővebben

Otthoni használatra  63 termék található

Alkategóriák

 • Arckezelés
 • Testkezelés
 • Smink

  A Nature Up smink termékcsalád természetes és bio összetevőket tartalmaz. A termékcsaládban található készítmények parabén, szilikon, PEG, paraffin, mesterséges színezőanyag és szintetikus illatanyag mentesek, GMO módosított alapanyagot nem tartalmaznak. A bio minősítés garantálja a bio alapanyagok felhasználását a termékek gyártása során.
  A Nature Up termékcsalád termékei funkcionális aktív összetevőkben gazdagok. A gyártás során felhasznált alapanyagokat gondosan válogatták, így minden tekintetben megfelelnek a bio minősítés elvárásainak.

 • Bio napvédők

  A ragyogó, hidratált és napsütéstől védett bőr többé nem csupán álom!
  Bemutajuk az új napvédő termékcsaládot, a Naturys Sun napozó termékeket. A bio napozó készítmények minden bőrtípust hatásosan védenek a Nap káros UVA és UVB sugarai ellen. Egy biztonságos és hatékony kozmetikai termékcsalád, mely bio összetevőkből készült. Használatával bőre hidratált és puha lesz, továbbá segít megelőzni az idő előtti öregedési folyamatot. Alkalmazásukkal napbarnított bőr és természetes bőrszín érhető el. A fizikai fényvédők (pl. Titanium Dioxid) lehetővé teszik az aktív és biztonságos napozást. A Naturys Sun termékek új formulája minimumra csökkenti az esetlegesen kialakuló bőrallergia kockázatát. Az anti age hatású készítmények biztosítják a bőr természetes puhaságát és rugalmasságát.
  A Naturys Sun termékek nem tartalmaznak: nikkel-króm-kobalt anyagokat, allergéneket, parabéneket, nanorészecskéket, kémiai fényvédő anyagokat, szintetikus festékanyagot, glutént, PEG és PPG származékokat, kőolaj származékot, szilikont és GMO-t.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 63
Mutat 1 - 12 / 63