Termékek

Címkék

Katalógus

Hasznos információk

Termékek  207 termék található

Alkategóriák

 • Professzionális...

  A Naturys biokozmetikumok professzionális használatra kifejlesztett termékei, komplex megoldást kínálnak a szépségiparban tevékenykedő szakemberek számára. Ezen termékek felhasználásával számos kozmetikai kezelés hatékonyan és káros anyagok használata nélkül végezhető el.

 • Otthoni használatra

  A Naturys lakossági (otthoni) biokozmetikai termékcsalád termékei felhasználhatóak önállóan, kezelésbe építve, illetve a kozmetikai kezelés hatásfokát javítva otthoni, mindennapos használatra. A Naturys lakossági (otthoni) termékek magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, emellett vivőanyagot (plantoszómát) is tartalmaznak, mely garantálja a hatóanyagok mélyebbre jutását. Ezenkívül a hatóanyagok folyadékkristály emulzióba vannak zárva, így garantált a folyamatos és hosszan tartó hatás. Nem tartalmaznak semmilyen vegyi- és irritáló anyagot. A Naturys lakossági (otthoni) biokozmetikai termékek szakemberektől vásárolhatóak meg, akik pontosan tudják, hogy mit ajánljanak a vendégeik számára.
  Kattints ide, és tekintsd meg kozmetikus partnereink listáját!

  Mitől jobbak a kozmetikusnál kapható (azaz professzionális) otthoni használatra szánt biokozmetikumok?

  • Magas koncentráció: A professzionális termékek magasabb koncentrációban tartalmaznak hatóanyagokat az adott probléma megoldására. Így az eredmény hatékonyabb lesz rövidebb idő alatt.
  • Szinergizmus: A kozmetikai szalonban használt és az otthoni termékek felerősítik egymás hatását.
  • Megfelelő képzettség: Azért is különösen hatékonyak a kozmetikusok készítményei, mert a professzionális kozmetikumokat kizárólag képzett szakemberek alkalmazhatják. A megszerzett tudást felhasználva betartják a technikai előírásokat, hogy a készítmények a leghatékonyabbak legyenek. A kozmetikus tehát kezelésekkel, termékekkel, de elsősorban tanácsokkal lát el, hogy minél tovább meg tudd őrizni bőröd egészségét! Ne dőlj be a sokat ígérő reklámoknak! Kérd kozmetikusod véleményét és tanácsát!
oldalanként
Mutat 1 - 12 / 207
Mutat 1 - 12 / 207