Professzionális használatra

A Naturys biokozmetikumok professzionális használatra kifejlesztett termékei, komplex megoldást kínálnak a szépségiparban tevékenykedő szakemberek számára. Ezen termékek felhasználásával számos kozmetikai kezelés hatékonyan és káros anyagok használata nélkül végezhető el.

Professzionális használatra  52 termék található

Alkategóriák

 • Arckezelés

  A Naturys Vanity Routine professzionális arckezelő termékcsalád termékeinek jellegzetessége, hogy a felhasználásukkal elvégezhető különböző kozmetikai kezelések eredményessége a masszőr vagy a kozmetikus szaktudásán, illetve az összetevők szinergikus hatásán múlnak, tehát a termékek alkalmazása gépek nélkül történik.
  A Naturys professzionális arckezelő termékek BIO minősítettek, ezért nem okoznak semmiféle allergiát, nincs kontraindikáció. Eredményesen és - ami a legfontosabb - biztonságosan alkalmazhatóak még a legérzékenyebb bőrön is. Kozmetikusaink szívesen alkalmazzák ezeket a készítményeket, mert még az olyan érzékeny bőrű vendégeket is eredményesen tudják kezelni a Naturys arckezelő termékekkel, akik gyakorlatilag mindenre allergiásak. Számos visszajelzés bizonyítja, hogy a hiperérzékeny bőr állaga javul, a kipirosodásra hajlamos bőr jól feltöltődik ásványi anyagokkal, vitaminokkal, mindenféle irritáció keltés nélkül.
  Az kozmetikus által elvégzett arckezelés hatékonyságának szinten tartásáról, illetve fokozásáról, az otthoni használatra szánt arckezelő termékek gondoskodnak. A kezelések eredményessége önmagáért beszél.
  A Naturys Vanity Routine bio arckezelések hatékonyságát a termékek magas hatóanyag-tartalma garantálja, illetve a gyártó cég által kifejlesztett Plantoszóma (liposzóma), mely gondoskodik a hatóanyagok mélyre jutásáról. A termékekben található folyadékkristály emulzió lassan és folyamatosan engedi ki a hatóanyagokat.

 • Testkezelés

  A Naturys Slimming Evolution egy forradalmian új, professzionális testkezelő termékcsalád. Azok számára fejlesztettek ki, akik azon kívül, hogy a hatékonyságot keresik, fontosnak tartják, hogy egészségesen és vegyszermentesen szépüljenek.
  Ezen termékek minőségére garanciát jelent a Bema Cosmetici kimagasló szakmai elhivatottsága és több mint 40 éves biokozmetikai tapasztalata.

 • Masszázs

  A NATURYS bio masszázstermékek használatával élvezet a bőrmegújító arc-, illetve testmasszázs: RELAXÁCIÓ, PIHENÉS, FELFRISSÜLÉS, BŐRFELTÖLTÉS!
  Termékeink sajátossága, hogy nem tartalmaznak olyan illatanyagot, mely allergiás reakciót válthat ki. Az illatanyagok az IFRA (Nemzektözi Illatanyag Szövetség) jóváhagyásával kerülnek a termékekbe.
  A BEAUTY DAY masszázskrémeink különlegessége, hogy a bőrre felvíve krémként elterülnek, és a kéz melegétől a masszázs során folyamatosan olajjá változnak. A masszázs végeztével a termékek kitűnően beszívódnak a bőrbe, így nem hagynak zsíros érzetet a használat után. A NATURYS masszázskrémek magas hatóanyag-tartalma gondoskodik a bőr feltöltéséről, ennek köszönhetően a masszázs végére a bőr szépen kisimul és feltöltődik ásványi anyagokkal és vitaminokkal. Nem elhanyagolható szempont a gazdaságos használat: Mivel a NATURYS masszázstermékek jó terülő-képességgel rendelkeznek, a kezelések során csak kevés mennyiség használata javasolt.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 52
Mutat 1 - 12 / 52