Bio napvédők

A ragyogó, hidratált és napsütéstől védett bőr többé nem csupán álom!
Bemutajuk az új napvédő termékcsaládot, a Naturys Sun napozó termékeket. A bio napozó készítmények minden bőrtípust hatásosan védenek a Nap káros UVA és UVB sugarai ellen. Egy biztonságos és hatékony kozmetikai termékcsalád, mely bio összetevőkből készült. Használatával bőre hi...

A ragyogó, hidratált és napsütéstől védett bőr többé nem csupán álom!
Bemutajuk az új napvédő termékcsaládot, a Naturys Sun napozó termékeket. A bio napozó készítmények minden bőrtípust hatásosan védenek a Nap káros UVA és UVB sugarai ellen. Egy biztonságos és hatékony kozmetikai termékcsalád, mely bio összetevőkből készült. Használatával bőre hidratált és puha lesz, továbbá segít megelőzni az idő előtti öregedési folyamatot. Alkalmazásukkal napbarnított bőr és természetes bőrszín érhető el. A fizikai fényvédők (pl. Titanium Dioxid) lehetővé teszik az aktív és biztonságos napozást. A Naturys Sun termékek új formulája minimumra csökkenti az esetlegesen kialakuló bőrallergia kockázatát. Az anti age hatású készítmények biztosítják a bőr természetes puhaságát és rugalmasságát.
A Naturys Sun termékek nem tartalmaznak: nikkel-króm-kobalt anyagokat, allergéneket, parabéneket, nanorészecskéket, kémiai fényvédő anyagokat, szintetikus festékanyagot, glutént, PEG és PPG származékokat, kőolaj származékot, szilikont és GMO-t.


Solar Tea bio napozó termékek: Egy igazi wellness vitamin koktél! A Solar Tea termékcsalád segítségével biztonságosan érhető el a kívánt bőrárnyalat. Az új ICEA minősített Eco Bio napvédő termékcsalád minden bőrtípusnak  garantálja a védelmet a Nap káros UVA és UVB sugaraival szemben. A termékekben található fizikai fényvédők (pl. titánium-dioxid) aktív és biztonságos védelmet biztosítanak. A Solar Tea termékcsalád minimálisra csökkenti a bőrallergia kockázatát és hatékony anitage védelemmel rendelkezik, így garantálva a bőr természetesen puhaságát és rugalmasságát.

bővebben

Bio napvédők  9 termék található

Mutat 1 - 9 / 9
Mutat 1 - 9 / 9