Fizetési információk

Készpénzes fizetés személyes átvétel esetén irodánkban

Amennyiben személyesen szeretnéd átvenni a megrendelésedet, akkor azt az irodánkban tudod megtenni, a visszaigazoló e-mail megérkezését követően.

Irodánk címe: 1143 Budapest, Besnyői utca 9. III./4. (58-as kapucsengő)

Nyitvatartási idő: Kedd: 07 - 18 óráig, csütörtök: 07 - 18 óráig. A hét többi napján, valamint szombaton és vasárnap zárva tartunk.

Felhívjuk figyelmed, hogy irodánkban csak készpénzzel tudsz fizetni.

Nagykereskedelmi cégünk csak és kizárólag szakmai regisztrációval rendelkező kozmetikusokat szolgál ki. Ez vonatkozik a személyes átvételre is. Amennyiben nem a rendelésben megjelölt személy jön a termékekért, kérjük jelezd előre, mert másnak nem adjuk ki se a számlát se a terméket.
Az átvétel időpontjáról, kérjük előre egyeztess a megadott elérhetőségeinken!


Banki átutalás

A bankon keresztül történő átutalás (előre utalás) választása esetén megrendelésedet akkor fogjuk az általad választott szállítási módnak megfelelően kézbesíteni, amikor az átutalt összeg jóváíródik a bankszámlánkon. Fontos, hogy az átutaláson tüntesd fel a megrendelés azonosító számát.

Cégnév: Biobasis Kft.
Bank neve: OTP Bank Nyrt
Bankszámlaszám: 11702012-20002365


PayPal fizetés

Interneten keresztül történő vásárláskor az egyik legbiztonságosabb megoldás, ha PayPal-en keresztül fizetünk. Mivel a PayPal számla nyitása ingyenes, érdemes létrehozni egy ilyen számlát, hiszen ezen keresztül a vásárlásokon kívül, nagyon kedvező költségekkel és nagyon gyorsan tudunk pénzt utalni a világ minden pontjára.

A fizetési mód eléréséhez regisztrálnia kell a www.paypal.com/hu oldalon. A regisztráció során megadott adataink védelmét a PayPal garantálja, nyilatkozatuk szerint azokat nem adják át harmadik félnek, és nem használják telemarketingre sem. Ha fizetni szeretnénk valahol az interneten a PayPal-en keresztül, akkor pénzt kell utalni a számlára, illetve ha valahonnan pénzt kapunk a PayPal számlánkra, akkor azt tovább kell tudnunk utalni hazai bankszámlánkra. Az első művelethez szükség van egy bankkártya adatainak megadására, a másodikhoz pedig a hagyományos számlánk adataira. A PayPal számlához bármikor rendelhetünk egy vagy több bankkártyát. A rendszer csak dombornyomású bankkártyát fogad el.

Néhány fontosabb tudnivaló a rendszer használatáról:

  • A kártyáról bármikor utalhatunk a PayPal számlánkra, azonban az itt tárolt pénz nem kamatozik, ezért érdemes csak akkor és annyit utalni, amikor és amennyit vásárolunk.
  • A PayPal rendszer legfőbb előnye a hagyományos kártyás fizetéssel szemben az adatbiztonság, mivel alkalmazásával személyes adatainkat csak a PayPal-nek kell kiadni, és bennük kell megbíznunk.
  • A kényelem is fontos szempont lehet, mert a kezdeti regisztrációs és számlanyitási eljárás után már egyetlen egérkattintással tudunk fizetni, nincsen szükség minden egyes vásárláskor adataink megadásárára és ellenőrzésére.

A rendszer használatának pontos feltételeiről, a felszámolt díjakról és az egyes tranzakciókra vonatkozó határidőkről, időtartamokról mindent megtudhat a szolgáltató honlapján: www.paypal.com/hu


Utánvétes fizetés

Az utánvétes fizetés a megrendelés átvételekor történik. Lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre is, a választott szállítási mód függvényében.

Az utánvétes fizetési mód a következő esetben választható:

  • Futárcéges házhozszállítás választásánál (készpénz)

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: