Személyes átvétel irodánkban

A megrendelt termékeket a rendelés visszaigazolásától számított 10 munkanapon belül tudod átvenni irodánkban.

Irodánk címe: 1143 Budapest, Besnyői utca 9. III./4. (58-as kapucsengő)

Nyitvatartási idő: Kedd: 07 - 18 óráig, csütörtök: 07 - 18 óráig. A hét többi napján a személyes átvételre nincs lehetőség. Szombaton és vasárnap zárva tartunk.

Felhívjuk figyelmed, hogy irodánkban csak készpénzzel történő fizetésre van lehetőséged.

Nagykereskedelmi cégünk csak és kizárólag szakmai regisztrációval rendelkező kozmetikusokat szolgál ki. Ez vonatkozik a személyes átvételre is. Amennyiben nem a rendelésben megjelölt személy jön a termékekért, kérjük jelezd előre, mert másnak nem adjuk ki se a számlát se a terméket.
Az átvétel időpontjáról, kérjük előre egyeztess a megadott elérhetőségeinken!


Házhozszállítás futárszolgálattal

GLS házhozszállítás

Amennyiben ezt a szállítási módot választod, a GLS Hungary Kft. futárszolgálat házhoz viszi a csomagod. A kézbesítés munkanapokon 8 - 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában az újabb kézbesítési kísérlet várható időpontjáról. Abban az esetben ha a kézbesítés másodjára sem sikerül, 10 napig átvehető a helyileg illetékes postán. Az hogy a kézbesítés napján a futár milyen időpontban érkezik, minden esetben a futár napi útvonalától függ, előre nem lehet megmondani.
Amennyiben az utánvétes fizetési módot választod, fizetni a futárnak kell, ezért kérünk, kövesd figyelemmel az email-jeidet, hogy tájékozódhass a csomag érkezéséről.

Házhozszállítási díjak:

Rendelési összeg Szállítási díj
0 - 14.999 Ft 1.600 Ft
15.000 Ft - 39.999 Ft 1.300 Ft
40.000 Ft-tól INGYENES

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: