- „Miért nem láthatóak a termékek árai?”

A termékek árai csak partnereink számára publikusak. A NATURYS professzionális és lakossági termékeket kizárólag kozmetikusoknak és egyéb szépségiparban tevékenykedő szakembereknek értékesítjük. A lakossági fogyasztók a partner kozmetikusainktól tudják megvásárolni a NATURYS lakossági (otthoni használatú) termékeket.

- „Kozmetikus vagyok és szeretném látni a termékek árait. Mit kell tennem?”

1. Regisztrálj az oldalunkon!
2. Küldd el részünkre e-mailben a kozmetikus végzettségedet igazoló bizonyítványod másolatát!

- „Mi a regisztráció pontos menete?”

Webáruházunkban a regisztrációs folyamat kétlépcsős. Ez azt jelenti, hogy a regisztrációd csak akkor fog aktivizálódni, amikor az, általunk jóváhagyásra kerül.
A regisztrációs folyamat pontos menete a következő:
1. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, ügyelve arra, hogy minden szükséges adat megadásra kerüljön. A sikeres regisztrációról emailben értesíteni fogunk és tájékoztatunk a további teendőkről.
2. Küldd el részünkre e-mailben a kozmetikus végzettségedet igazoló bizonyítványod másolatát. Regisztrációd mielőbbi jóváhagyása érdekében, kérünk ugyanazt az email címet használd a bizonyítvány elküldéséhez, mint amit a regisztrációkor megadtál.
3. Miután megkaptuk a kozmetikus bizonyítványod másolatát - amennyiben szükséges -, felvesszük veled a kapcsolatot az általad megadott email címen vagy telefonszámon.
4. Ezután jóváhagyjuk a regisztrációdat, melyről email értesítést küldünk a részedre.
Ezt követően aktív felhasználója leszel webáruházunknak és elkészül felhasználói fiókod. Az áruházba történő bejelentkezésed után már láthatóvá válnak a termékek árai.

- „Ha nincs lehetőségem beszkennelni a kozmetikus bizonyítványomat, egy fotó elküldése is elegendő?”

Igen. Ebben az esetben az is megfelelő lehet, ha egy jó minőségű fotót csatolsz mellékletként az email-edhez. Lényeges szempont, hogy minden bejegyzés jól olvasható legyen a fényképen.

- „Kozmetikus vagyok, de eddig még nem dolgoztam biokozmetikumokkal. Miért lenne érdemes kipróbálnom ezeket a termékeket?”

A biokozmetikumok eredetét mindig tanúsítani kell. A Bema Cosmetici által gyártott biokozmetikai termékeket az olaszországi minősítő intézet, az ICEA minősíti. A termékek gyártása szigorúan ellenőrzött körülmények között zajlik. A Naturys termékek bőrgyógyászatilag, mikrobiológiailag, nikkel, króm és kobalt tesztelt termékek, így a hiperérzékeny bőrön is alkalmazhatóak. Nincs kontraindikáció, a használatuk biztonságos.
A biokozmetikumok piaca egy dinamikusan fejlődő ágazat, mely Magyarországon is egyre nagyobb szerephez jut. A tudatos vásárló, a vendég keresi azokat a lehetőségeket, melyekkel természetes módon, vegyszerek használata nélkül tud szépülni.

- „Hogyan tudok bejelentkezni az áruházba?”

Az oldal fejlécének jobb szélén található „Bejelentkezés” menüpontra kell kattintanod a webáruházba történő bejelentkezéshez. Ezt követően a „Bejelentkezés a vásárlói fiókodba” szekcióban, a regisztrációkor megadott email cím/jelszó beírásával tudsz belépni az áruházba.

- „Ha nem vagyok kozmetikus, hogyan tudom beszerezni az otthon használatos termékeket?”

Kattints ide, és válaszd ki a felsorolásból valamely kozmetikus partnerünket, aki szívesen áll majd rendelkezésedre!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: