Bemutatkozás

Biobasis Kft.

A Biobasis Kft. biokozmetikai termékek kis- és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik.
Fontosnak tartjuk a környezettudatos szemlélet térhódítását hazánkban, ezért portfóliónk kialakításakor különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeink rendelkezzenek az illetékes minősítő intézetetek tanúsítványaival.
A nemzetközi trendnek megfelelően, hazánkban is egyre többen ismerik fel a kemikália mentes kozmetikumok használatának jelentőségét a mindennapi szépségápolásban. Tevékenységünk arra irányul, hogy ezen tudatos vásárlói kör igényeinek maximálisan meg tudjunk felelni. Annak érdekében, hogy szélesítsük a természetes szépségápolásban fellelhető biokozmetikai készítmények körét a hazai kínálatban, folyamatos kapcsolatot tartunk nemzetközi gyártó cégekkel. Ennek a munkánknak az eredményeként, több olyan külföldi cégnek lehetünk a kizárólagos magyarországi forgalmazója, melyek termékei már világszerte bizonyították a népszerűségüket.
A termékpalettánkban található biokozmetikumok megfelelnek a nemzetközi minősítő eljárások szigorú kritériumainak, mely előírások gondosan szabályozzák az összetevők természetes eredetét és a környezetre gyakorolt hatásukat.
A lakossági használatra szánt biokozmetikai készítmények értékesítése mellett, fontos részét alkotja cégünk tevékenységének a nagykereskedelmi értékesítés is. Ebben a szegmensben elsősorban kozmetikusok, természetgyógyászok, szépségszalonok, fitness- és mozgás stúdiók, gyógyszállók, wellness- és SPA központok számára kínáljuk professzionális biokozmetikai készítményeinket.
Biokozmetikai termékeink főbb jellemzői: természetes eredetűek (az összetevők jelentős mértékben ellenőrzött biogazdaságokból származnak), nem tesztelik őket állatokon, nem tartalmaznak mesterséges színezékeket és illatanyagokat, nem tartalmaznak szilikonokat, paraffint és más kőolajszármazékot, nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket.

Mottónk egyszerű és önmagáért beszél:

Természetesen: természetesen!

Munkatársaink

Rólunk mondták

A Naturys olasz bio kozmetikummal dolgozom. Referencia kozmetikus vagyok. Szerencsére én semmiféle marketing fogásokat nem tapasztalok a cégnél. A termék eladja magát, imádják a vendégek! Amikor kipróbáltam a krémeket, rögtön tudtam, hogy ezzel fogok dolgozni. Féltem, hogy lesz-e pénzem elég hozzá. Utána, amit tapasztaltam, nem akartam elhinni! Olyan támogatást kaptam a cégtől, de nem csak én, minden kozmetikus, amit a mai világban már azt hittem nem létezik. A Biobasis Kft kereskedelmi vezetője a lelkét odaadja a kozmetikusoknak, hogy segítse őket!
Kis befektetéssel, csodálatos termékkel dolgozni jó!
És még rengeteg támogatás van a részükről, hogy úgy tudj dolgozni, hogy nyereséges és egyedi legyél!

Lehoczkyné Fazekas Erika, kozmetikus

Én maximálisan meg vagyok elégedve a meglévő termékekkel és az üzletpolitikátokkal. Rengeteg segítséget adtok nekünk, kozmetikusoknak. A visszajáró vendégek is igazolják a jó minőséget. Jó, hogy jönnek ki új termékek. Várom az új masszázskrémet! Az alga por zseniális ötlet volt a cégtől. Jó lenne még pár ilyen, hogy a pakolásokból lehessen jobban variálni.

Bodó Viki, kozmetikus

Szuperek a termékeik! Tiszta az összetételük, jól fel van építve a kezelési koncepciójuk és látványos az eredmény. Az ár-érték arány nagyon jó! És minden segítséget megkapsz a cégtől, hogy sikeres legyél. Csak ajánlani tudom a Naturys-t.

Krizsanovics Mariann, kozmetikus

Kb. fél éve használom a Naturys termékeket és csak nagyon jókat mondhatok róluk. A méregtelenítő pakolásból nem tudok eleget rendelni. A vendégek annyira szeretik, hogy otthonra is kérnek belőle. A testkezelő termékeket is érdemes kipróbálni, kiválóak.

Bóka Erzsébet, kozmetikus

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: