Tisztító arckezelés problémás bőrön

Tisztító arckezelés problémás bőrön

A KEZELÉS MENETE:

  1. ARCLEMOSÁS: Használjuk a Faggyútermelést szabályozó szappant. (időtartam: kb. 5 perc)
  2. HÁMLASZTÁS: Használjuk az Alapvető hámlasztó terméket (enzimatikus) Rövid ideig tartó masszázs alkalmazható, gőzölni lehet. Hatóidő: 5 perc. A peeling puhít is egyben, ezért kevesebb ideig kell a gőzt alkalmazni, illetve amennyiben a bőrtípus engedi, a gőzölés elhagyható! A peeling eltávolítása után zónánként takarjuk be az arcot folpackkal, csak a kezelt területet hagyjuk szabadon. Így elkerülhetjük, hogy a bőr visszakeményedjen. A tisztítási művelet végéig puha és könnyen tisztítható marad az arcbőr.
  3. TONIZÁLÁS: Használjuk az Alapvető tonik krém (lotion) terméket. Ezzel megállítjuk az enzimaktivitást.
  4. TISZTÍTÁS
  5. FERTŐTLENÍTÉS
  6. A tisztítás után használjuk az Alapvető méregtelenítő maszk terméket. Nyugtató, pórusösszehúzó, mélytisztító.
    Tipp: Amennyiben van olyan komedó, vagy gyulladt pattanás, amit nem tudtunk megfelelően kitisztítani, a maszk alkalmazása után gyengéden még megtehetjük, mivel a maszk alapos tisztító hatása révén a bőrfelszínre hozza az esetleg bent maradt faggyút. A maszkot ennél a kezelésnél hagyjuk hatni legalább 10 percig
  7. HATÓANYAG BEVITEL, FAGGYÚTERMELÉS SZABÁLYOZÁS, NYUGTATÁS: Használjuk a Faggyútermelést szabályozó fiolát + az Alginát maszkot: 15 perc
  8. FINISH KRÉM: A kitisztított bőrt mindig lássuk el befejező krémmel! A termékekben megtalálható természetes tartósítószer (Phytostab), megakadályozza a mikroorganizmusok elterjedését a bőrben, illetve megóvja a bőrt az esetleges kereszt-szennyeződések hatásától.

A kezelés időtartama tisztítás nélkül kb. 40 perc. Rövid ideig tartó masszázs (20 perc) alkalmazható, amennyiben a kezelendő bőrfelület engedi. A masszázst végezhetjük a Beauty Day Tápláló krémolaj plusz masszázskrémmel.

A KEZELÉSHEZ HASZNÁLANDÓ NATURYS TERMÉKEK:

Tisztító arckezelés problémás bőrön

Halasiné Ferencz Krisztina

létrehozva: ápr 12, 2019

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Keress minket!

+36 70 626 5628

kontakt@naturys.hu

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00