Bema White bőrhalványító termékcsalád

Bema White bőrhalványító termékcsalád

A BEMA WHITE bőrhalványító termékcsalád termékeinek használatával egy speciális és célzott kezelés sorozat alkalmazható a bőrön megjelenő sötét foltok halványítása és megelőzése érdekében. A készítmények minden bőrtípusra alkalmazhatóak, az év bármely hónapjában.
A kezelési program alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejen, illetve a test bármely részén, ahol foltok jelennek meg.

A BEMA WHITE bőrhalványító termékcsalád megoldást nyújt:-

- Terhesség után jelentkező májfoltok kezelésére
- Szolárium, napfény okozta barna foltokra, időskori májfoltokra
- Fényérzékenység okozta foltok kezelésére
- Fehérítő beavatkozások utáni otthoni kezelésekre (peelingezés után, lézer beavatkozás után, krioterápia után, stb.)

A BEMA WHITE temékcsalád tagjai:

- Alginát maszk: A maszk használatával a bőr természetesen ragyogó lesz, segíti az aktív hatóanyagok mélyre jutását.

- Bőrhalványító arctisztító tej: Folyékony emulzió, bőrhalványító hatással. Még a legérzékenyebb, kipirosodásra hajlamos bőrön is alkalmazható.

- Bőrhalványító arctonik: Alkoholmentes, minden bőrtípuson alkalmazható. Használatával az arctisztítási művelet kompletté válik, mivel eltávolítja a maradék szennyeződést az arcról, a bőrt ragyogóvá és puha tapintatúvá teszi.

- Bőrhalványító emulzió arcra és testre: Ideális emulzió az elszíneződött bőr, illetve az arcon és testen lévő sötét foltok halványítására.

- Bőrhalványító arcradír: Előkészíti az arcbőrt a Bema White kezelési program során alkalmazott termékekben található funkcionális halványító összetevők befogadására.

- Bőrhalványító arcszérum: Anti-aging és lifting hatással bíró kivonatokban gazdag biokozmetikum, ezáltal a bőr visszanyeri természetes ragyogását és tömörségét.

- Bőrhalványító arckrém: Kozmetikai kezelésekbe építve, célzottan hat az elszíneződésekre. Helyreállítja a bőr állagát és fényét, természetes ragyogást kölcsönözve számára.

Bema White bőrhalványító termékcsalád

Halasiné Ferencz Krisztina

létrehozva: Jan 12, 2017

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: