Naturys Beauty Day Body Expert cellulit és alakformáló testkezelés

Naturys Beauty Day Body Expert cellulit és alakformáló testkezelés

TESTKEZELŐKNEK, KOZMETIKUS SZAKEMBEREKNEK AJÁNLJUK

A KEZELÉSHEZ HASZNÁLANDÓ NATURYS TERMÉKEK:

- Beauty Day Body Expert piros gyümölcs bőrradír (N-9332)
- Beauty Day aktív koncentrátum (N-1424)
- Beauty Day Body Expert meleg hatású gél (N-9333)
- Beauty Day Body Expert hideg hatású gél (N-9334)
- Beauty Day Body Expert vitalitás krémolaj masszázskrém (N-9335/N-9336)
- Síkfólia a betekeréshez

A KEZELÉS MENETE:

1. Naturys Beauty Day Body Expert piros gyümölcs bőrradír (N-9332) segítségével eltávolítjuk az elhalt hámréteget a kezelendő bőrfelületen. A testradír enzimatikus-és mechanikai hatású is egyben. A testradírt masszírozzuk a kezelendő bőrfelületbe, majd vizes törölközővel távolítsuk el!

2. Használjuk a Beauty Day Aktív koncentrátumot (N-1424), mely segít kivezetni a feleslegesen felgyülemlett vizet és méreganyagot a sejtek közül. Vigyük fel a koncentrátumot a kezelendő felületre és hagyjuk felszívódni!

3. A koncentrátumot ne mossuk le! Közvetlen utána alkalmazzuk a Beauty Day Body Expert meleg hatású gélt (N-9333). Vékony rétegben vigyük fel a kezelendő testfelületre! A fóliával takarjuk körbe a hatóanyagos testfelületet és hagyjuk hatni a terméket 8 percig. A hatóidő letelte után távolítsuk el a maradék terméket egy vizes törölköző segítségével!

4. Vigyük fel a kezelendő testfelületre a Beauty Day Body Expert hideg hatású gélt (N-9334) az előzőekhez hasonló módszerrel! Hagyjuk hatni 4 percig, majd a hatóidő letelte után hideg vizes törölközővel távolítsuk el a maradékot a bőrfelületről!

5. Masszírozzuk át a testet a Beauty Day Body Expert vitalitás krémolaj masszázskrémmel (N-9335/N-9336)!

A teljes kezelés időtartama: kb. 55 perc


Ismered ezeket a Naturys készítményeket? Esetleg már elvégezted ezt a kezelést a vendégeiden? Írd le véleményed, oszd meg velünk tapasztalataidat, hogy együtt fejlődhessünk!

Szólj hozzá!

Az összes mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail cím: (Nem nyilvános)
Hozzászólás: